Om oss

GH:s Traktor-City i Mantorp AB förvärvades i februari 1999 av Greger Hahn och hans far Leif-Eric. Under 2014 sålde Leif-Eric sin del i företaget till Jimmie Johansson. Företaget är verksamt inom maskinhandel till lantbrukare och entreprenörer och marknadsför flera ledande fabrikat.

Vi är återförsäljare för bland annat Massey Fergusson, Wacker Neuson, Weidemann, Mchale, samt en mängd andra kvalitetsprodukter. Vi har även brett utbud av begagnade maskiner. Huvudkontoret med försäljning, verkstad, reservdelslager samt butik finns i Mantorp. Här arbetar engagerade heltidsanställda som tillsammans gör allt för att serva ER våra kunder. Sedan 2015 har vi även en anläggning i Mariehov gamla Mariehofs maskin för att kunna serva ER våra kunder i Söderköping och Norrköping på bästa sätt. Här arbetar också engagerade heltidsanställda med mångårig erfarenhet. Vi har dessutom ett sammarbete i Finspång med Maskinreparatören Jonny Killander. Verkstäderna förfogar över ett antal servicebilar för att snabbt och effektivt hjälpa ER våra kunder i fält. Fortbildning av personalen är också ett led i att följa teknikens utveckling och att ge ökad trygghet för ER våra kunder. 

VD:n har ordet

Jag vill börja med att tacka er kunder för de här första 25åren 1999-2024 och hoppas på ett fortsatt sammarbete framöver.

Vi eftersträvar att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet, ärliga affärer och ett långsiktigt samarbete. Söker NI ett företag som tänker långsiktigt, ge oss chansen att visa vad vi kan. Vi finns här för er våra kunder så att ni ska kunna bedriva era verksamheter så problemfritt som möjligt.

Kom ihåg – jorden är inget vi ärver, den lånar vi av dem som skall ta över en dag. Det är vårt ansvar att vårda den.