Jobba hos oss

Vi söker fler engagerade medarbetare till våra anläggningar i Östergötland.

 

  • Ekonomiansvarig Mantorp

Detta är en roll som ligger inom ekonomi och administration. Som ekonomiansvarig kommer du att, utöver nedanstående arbetsuppgifter, arbeta nära VD och vara behjälplig i bland annat utvecklingsfrågor.

Följande arbetsuppgifter ingår i tjänsten:
Löpande bokföring
Kund- och leverantörsreskontra
Kontering
In- och utbetalningar
Påminnelse och inkassohantering
Fakturering
Momsredovisning
Avstämningar
Behjälplig vid månadsavslut
Vara delaktig i framtagning av statistik
Budgetarbete
Bokslutsarbete i samarbete med redovisningsbyrå
Föredragande av ekonomin för styrelse och ledningsgruppArbetsbeskrivning:

Som person är du noggrann, strukturerad och har erfarenhet av att planera och prioritera ditt arbete självständigt. För dig är det viktigt att leverera hög kvalitet. Du är analytiskt lagd och för dig är det naturligt att arbeta med utveckling och förbättring av ekonomiska processer. Trendspaning är en självklarhet och på så sätt håller du dig uppdaterad inom ditt verksamhetsområde. Skulle du trivas i ett sammansvetsat gäng med högt till tak i ett företag med korta beslutsvägar så är detta ett jobb för dig!
Den här rollen passar för dig som har minst gymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande men inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

  • Servicetekniker Söderköping omgående

Som servicetekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete där du huvudsakligen kommer att arbeta med att serva och reparera entreprenad/jordbruks-maskiner i vår
verkstad, samt ute hos våra kunder. 
I din roll kommer du att ingå i vårt serviceteam samt ha ett nära samarbete med våra säljare och övriga medarbetare.
Du kommer även arbeta självständigt och få ta eget ansvar.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service, som gärna har erfarenhet av att ha arbetat med elektronik, mekanik och hydraulik, gärna inom entreprenad och jordbruksbranschen.
Som person ska du vara ha lätt för att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner, kunna arbeta självgående samtidigt som du är snabblärd och kan utföra ett noggrant arbete.
Då arbetet innebär kontakter både internt och externt krävs det att du är social, utåtriktad, driven och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder.
Att arbeta systematiskt är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen som servicetekniker.
Du gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt/självgående och strukturerat i ett högt tempo. Du har en professionell attityd och visar stort engagemang.

Förståelse för mekanik, hydraulik, och elektronik
God samarbetsförmåga
Körkort B
Svenska och engelska i tal och skrift

 

  • Säljare Söderköping

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det "lilla extra". Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

 Det här behöver du för att lyckas och trivas:

Erfarenhet av försäljning
Intresse för teknik och lantbruk
Vana att möta kunder och att bygga nya relationer
Ett starkt affärsdriv
Meriterande är om du har arbetat i liknande verksamhet och liknande sortiment
Körkort är en förutsättning för tjänsten.