Mantorp 0142-217 00 | Söderköping 0121 - 120 95 | Finspång 0122-79 55 40

Om oss


GH:s Traktor-City i Mantorp AB förvärvades i februari 1999 av Greger Hahn och hans far Leif-Eric. Under 2014 sålde Leif-Eric sin del i företaget till Jimmie Johansson. Företaget är verksamt inom maskinhandel till lantbrukare och entreprenörer och marknadsför flera ledande fabrikat.

Vi är återförsäljare för bland annat Massey Fergusson, Wacker Neuson, Weidemann, samt en mängd andra kvalitetsprodukter. Vi har även brett utbud av begagnade maskiner. Huvudkontoret med försäljning, verkstad, reservdelslager samt butik finns i Mantorp. Här arbetar engagerade heltidsanställda som tillsammans gör allt för att serva våra kunder. Sedan 2015 har vi även en anläggning i Mariehov gamla Mariehofs maskin för att kunna serva våra kunder i Söderköping och Norrköping på bästa sätt. Här arbetar också engagerade heltidsanställda med mångårig erfarenhet. Verkstäderna förfogar över fem servicebilar för att snabbt och effektivt hjälpa kunderna. Fortbildning av personalen är också ett led i att följa teknikens utveckling och att ge ökad trygghet för våra köpare. Dessutom erbjuder vi service i Finspång i samarbete med Maskinreperatören Jonny Killander.

VD:n har ordet

Jag vill med den här hemsidan visa upp vad vi kan erbjuda ER, våra kunder. Vi eftersträvar en stor bredd med produkter av högsta kvalitet, ärliga affärer och ett långsiktigt samarbete. Söker NI ett företag som tänker långsiktigt, ge oss chansen att visa vad vi kan. Vi finns alltid till hands för våra kunder.

Kom ihåg – jorden är inget vi ärver, den lånar vi av dem som skall ta över en dag. Det är vårt ansvar att vårda den.

Dataskyddspolicy